A Sail Forth az Epic Games e heti ingyenes játéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 11.
  • Akció
Link másolása
A nagy karácsonyi osztogatás után látszólag visszább vesz az Epic Games, legalábbis kaliber tekintetében, azonban a hajókázós kaland ettől nem lesz kevésbé szórakoztató.

Újra az év közbeni időszakba léptünk, így az Epic Games Store is visszaállt a rendes működésre, amikor is egy játékot adnak ingyenesen, egy héten át. A mostani ünnepi időszak alatt ugyan kaptunk pár kifejezetten jó címet is, viszont a legtöbb játék igencsak réteg alkotás volt, vagy pedig már szerepelt a platform ingyenes játékainak vetésforgójában. A karácsonyi nagyobb címek úgy látszik, hogy a cég egy kisebb kaliberű alkotással kedveskedik a felhasználóknak.

A Festive Vector játéka tavalyelőtt decemberben jelent meg, és maradjunk annyiban, hogy nem egy kifejezetten erőforrás éhes alkotás. A játék alapvetően a fejlődésre, kratfolásra és felfedezésre épít, célunk, hogy a világunk elfeledett, víz alá süllyedt múltját megismerjük. A kisebb méret és árcímke ne tévesszen meg senkit sem, a Sail Forth látványvilága magával ragadónak, és a játékmenet is kellően mélynek és kikapcsolónak tűnik. A játék ezen a linken érhető el és január 18-án 17:00-ig adható hozzá ingyenesen a könyvtárunkhoz.

2.
2.
hedzsooo
...Amugy most szurtam ki, hogy a C64-es Saboteur! c. jatek kaphato Winre EGS, + a GOG oldalan is! Oo Lehet nosztalgiazok majd 1et :)))
1.
1.
hedzsooo
Nalam /pillanat azt keri, h fizessek is erte, de lehet ez csak 1 atmeneti hiba az online store oldalukon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...