Megjelenési dátumot kapott a Foamstars

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix PlayStation-exkluzív játéka ráadásul egyből a PlayStation Plus havi játékai közé is bekerül, a bejelentés ezzel együtt egy önálló trailert is kapott.

Tavaly májusban jelentették be, hogy a Square Enix egy ízig-vérig fun multis játékot készít, amelyben habbal kell lelőnünk egymást. A Foamstars játékmenete az eddig látottak alapján igen csak pörgős, viszont abszolút családbarát szórakozásnak ígérkezik. Az ősszel tartott bétateszt úgy fest, hogy eredményes volt, mivel már megjelenési dátumot is kapott a játék, ráadásul nem is akármilyet.

A Foamstars február 6-án jelenik majd meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, 30 dolláros áron. Azonban a megjelenés napján egyből bekerül a PlayStation Plus Essential februári kínálatába, így az előfizetők plusz költségek nélkül húzhatják be a habkönnyű játékot. Mivel a későbbi multizáshoz amúgy is szükség lesz a PlayStation Plus előfizetésre, így kifejezetten logikusnak tűnik az amúgy is szoros viszonyt ápoló Sony és Square Enix együttműködése.

Az induláskor elérhető három játékmódhoz három-három pálya is tartozni fog, amelyeket a játék véletlenszerűen variál majd a meccsek betöltésekor. Számos PvE kihívás és játékmód is vár majd a játékosokra, amelyekkel akár új játszható karaktereket is kioldhatnak. A tervek szerint évente három szezont indítanak majd, természetesen season passal, amellyel további in-game jutalmakat és tartalmakat oldhatunk ki. Természetesen fizethetünk valódi pénzzel is a szezonbérletért, bár ez csak meggyorsítja az előrehaladást, elméletileg más előnyhöz nem juttatja a vásárló játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...