Bemutatkozott a Prison Architect 2

  • Írta: szlav
  • 2024. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
3D-s alakot ölt a Prison Architect folytatása! A sittszimulátor második része persze nemcsak a látványát, de a rendszereit tekintve is új mélységeket állít az önjelölt börtönigazgatók elé.

Régóta pletykálták már, hogy úton van a Prison Architect folytatása, ma este pedig végre hivatalosan is bemutatkozott a kívül-belül nagyot újító második rész. A Prison Architect 2 legszembetűnőbb újdonsága, hogy a már jól megszokott 2D-s környezetet teljes 3D-s kialakításra váltotta a Double Eleven csapata, ám ez csak a jéghegy csúcsa. A Double Eleven stúdió direktora, Gareth Wright így jellemezte a folytatást:

"A Prison Architect 2-vel a csapatunk azt a célt tűzte ki célul, hogy a menedzsment játékmenet teljesen új szintre lépjen. A nagyobb fokú játékosszabadság, a következményekkel járó döntések és a rabszimuláció együttesen pedig valóban új szintre emeli a börtönmenedzsmentet, immáron egy 3D-s világban. A sokak által kedvelt, közönségkedvenc funkciók visszatérnek, hogy segítsenek a rabok kezelésében, a lázadások elfojtásában, a szökések megakadályozásában és a börtönök kialakításában, de most már platformokon átívelően! Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa az új frissítési rendszer, az új karriermód és sok más újdonság mellett. Kíváncsian várjuk, például, hogy a játékosok mennyire lesznek kreatívak a többemeletes épületek és kifutók segítségével, hiszen végre valódi 3D-ben építhetik és bővíthetik a börtöneiket."

A Prison Architect 2 március 26-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
markoci555
erre kíváncsi leszek, mert hozzájuk is elég jó címek fűződnek, és a videó alapján elkapták az alapokat, habár a kinézet nem jön be, de még az is hajaz az eredetire ezzel a hülye Rayman testtel meg hasonlókkal, szerencsére az elsőben sem a kinézet volt a lényeg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...