Nyáron jelenik meg a Visions of Mana

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix is hosszabban demózta a legújabb Mana-játékot, és ez lesz az első alkalom, hogy a frencsájz Xboxra érkezik. Feladatunk az lesz, hogy barátainkkal közösen megfiatalítsuk a manafát.

Főhősünk, Val gyerekkori barátjával nehéz kalandra indul: fel kell keresniük a híres manafát, hogy megfiatalítsák azt. Lélekőrként számos ellenséggel kell szembenéznünk, de időközben egyre több csapattagot toborozhatunk magunk mellé a nemes cél érdekében. Speciális tárgyakkal kombinálva az elementálokat erőteljes fizikai hatásokat érhetünk el. A légi harc során fizikai és mágikus támadásokat engedhetünk szabadjára a levegőben. Szóval, elég sokrétű harcrendszer vár ránk.

Lesz egy imádnivaló hátasunk is, pikul személyében, amit a Yorkshire terrierek ihlettek, ráadásul igen erős jószág, képes átütni az ellenséget a pályán. Ami a zenéket illeti, több mint 100 dalra számíthatunk, az adaptív rendszer pedig a szituációnak megfelelően változtatja a háttérzenéket.

A Visions of Mana idén nyáron jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
DragonBleacPiece
ordít ez a játék egy co-opért szerintem
1.
1.
Doomsayer
Ez nagyon komolynak néz ki :) Ezek a szörnyek és lények, meg az a ló egészen zseniálisak. Mondjuk azt is elhiszem, ha valakinek ez nem az esete, de nekem komolyabban bejött, amit láttam. Az ilyen mindig mosolyt csal az arcomra és nekem még csak az utóbbi évek felfedezése, hogy milyen jók tudnak (számomra) lenni ezek a játékok.

Egyébkébnt ez, hogy a dev mosolyogva játszik Japánban az xbox kontrolleren XD Seems legit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...