Szivárogtatás miatt kaszálták el a Batman-játékot?

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 23.
  • Pletyka
Link másolása
A játékon dolgozó egyik szinkronszínész állítása szerint a kikerült információk miatt nem készült el soha a Damien Wayne-játék, azonban nem mindenki látja így.

Josh Keaton egy Twitch livestream keretein belül beszélt a projektről. Állítása szerint ő szinkronizálta volna Damien Wayne-t, azonban a kiszivárgó információk miatt a WB Games Montréal elkaszálta a projektet.

“Szomorú” – Mondta Keaton. “Minden kiszivárgott, az egész sztori, nemcsak a gonoszok meg az ellenfelek, hanem a concept artok is”. Meglátása szerint azért volt az eset különösen kellemetlen, mert teljesen új szempontból közelítették volna meg a fejlesztők a történetet – de a szivárogtatók pont ezeket a pontokat tették közzé.

A képek, amiről beszélt valóban léteznek, ezek egy idős Bruce Wayne-t ábrázolnak és egy disztópikus Gothamet, és elvileg a Gotham Knights-ban megjelenő Batcycle központi elem lett volna. Azonban a képekről nem lehet tudni, hogy valóban ehhez a játékhoz készültek.

Anno a Kotaku írt róla, hogy a stúdió a Suicide Squad elkaszálása után kezdett a Damien Wayne-játék körüli munkálatokba, azonban ezt valamikor 2016 és 2019 között elkaszálták, a Warner Bros. Games Montréal pedig elkezdett dolgozni a Gotham Knights-on.

A Bloomberg újságírójának X-posztja szerint azonban nem a szivárogtatás áll a Batman-játék elkaszálása mögött, bár a hír megcáfolásán túl nem foglalkozott azzal, hogy elmondja, akkor mi? Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Warner Bros. valóban dolgozott egy ilyen jellegű játékon, azonban ismeretlen okokból az soha nem jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...