Mégsem jön a Game Passbe a Visions of Mana

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 30.
  • Hír
Link másolása
A pontosítás az Xbox részéről érkezett, elmondásuk szerint ők hibáztak azzal, hogy a játékot a szolgáltatásba érkező címek között szerepeltették. Így a zöld konzol tulajainak marad a vásárlás.

Tegnap röppent fel a hír, hogy a Square Enix főnixmadárként feltámadó JRPG sorozatának új része, a Visions of Mana az Xbox Game Pass keretein belül jelenhet majd meg. Ez azért is lett volna jelentős, mivel a sorozat most először jelenik meg a Microsoft konzoljain, az pedig, hogy egyből a zászlóshajónak szánt szolgáltatásban tenné azt, kifejezetten jól venné ki magát.

Azonban a tegnapi spekuláció alapjául szolgáló Xbox-os oldal szövegezése azóta már megváltozott, és maga a cég is reagált a dologra. A szomorú valóság, hogy egyszerűen csak hibázott valaki, és a játék mégsem érkezik a szolgáltatásba. Természetesen a megvásárlás, ahogy eddig is, úgy ezután is opció lesz, illetve arra nem tért ki egyik fél sem, hogy a későbbiek során ne történhetne meg a játék Game Passbe való csatlakozás.

A Visions of Mana 15 év után az első játék a sorozatban. Egyelőre nem tudunk még sokat róla, megjelenés tekintetében is annyi információ elérhető, hogy a nyáron érkezik PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...