Folytatást kaphat a The Long Dark

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyelőre nem hivatalos bejelentés áll a spekuláció mögött, azonban az már biztos, hogy túlélőjátékot készít a The Long Dark fejlesztőcsapata. Bármi is az, a teaser elég hangulatos.

A Hinterland játéka 2014-ben jelent meg, azóta hivatalos bejelentés nem érkezett a folytatásról. Azonban Raphael van Lierop a vállalat vezetője 2022-ben megerősítette, hogy új projektet kezd a stúdiónál, most pedig kaptunk tőle egy teasert.

“Jó dolgok történnek a bejelentés előtt álló túlélős játékok piacán….” írta van Lierop az X-en egy 22 másodperces videó kíséretében.  A felvételen csak egy szobát látunk, azonban a tükörre rajzolt nap-számláló, vagy éppen a tükör melletti térkép hasonló hangulatot áraszt, mint a The Long Dark.

Egy tavaly szeptemberi blogposzt alapján lehet tudni, hogy a stúdió két komoly címmel és egy kisebb, művészibb hangvételű, strukturáltabb vonalvezetésű sci-fi kiadványon dolgozik. Eredetileg ez utóbbit jelentették volna be korábban, azonban a mostani felvétel alapján úgy tűnik, hogy inkább valamelyik komoly, jövőt megalapozó projektet fednék fel – talán épp a tíz éves évfordulóra készülő The Long Dark folytatását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...