Tényleg remasterelik az Until Dawnt, és még idén lecsaphatunk rá

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Gyakorlatilag nyilt titok volt az elmúlt napokban, hogy a Sony felújítja a Supermassive Games horrorjátékát, ami most hivatalossá vált. A PS5-ös és PC-s portot a Ballistic Moon csapata rakja össze az Unreal Engine 5-tel.

Számos vizuális fejlesztésen, TPS-kamera és új helyszínek bevezetésén esik át a remaster a Ballistic Moon jóvoltából, ha már az engine-csere nem lenne elég. Mindezek mellett továbbfejlesztett animációkat és környezeti frissítéseket kapunk, de a karaktereket és az effektusokat is átdolgozzák az új kiadás készítői.

A PlayStation Blogon olvasható bejegyezés szerint a csapat célja az volt, hogy "szélesebb filmes tónusú színpalettát és új perspektívákat használjanak, ezzel árnyaltabbá és érzelmesebbé téve a történetet". Azaz nem csak szimpla grafikai frissítésről van szó, és akkor még a vadiúj interakciókról és gyűjthető tárgyakról nem is beszéltünk. A betöltés gyorsabb lesz a PS5 SSD-jének köszönhetően, a port kihasználja az adaptív triggereket és DualSense haptikus visszajelzéseit is.

A kontextuális mozgásanimációkat is bevezették, illetve a hangok is nagy átalakításon estek át, ráadásul Mark Kroven, a The Lighthouse és a The Witch zeneszerzője még új darabokat is komponált hozzá. Még több részlet érkezik az Until Dawn továbbfejlesztett változatáról idén, ahogyan a filmes adaptációról is elárulnak majd több mindent.

Az Until Dawn új verziójára még idén beruházhatunk PC-n és PlayStation 5-ön.

1.
1.
Neo1989
Nekem itt van a polcomon a PS4-es.
Lehet PC-re is beszerzem nem tom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...