Érkezik a Devolver Digital új játéka

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 1.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy mesterlövész van a főszerepben, a játék azonban némi csavarral értelmezi a zsánert. Megjelenési dátumot még nem kapott a játék, a demó azonban már játszható Steamen.

A Devolver Digital bejelentette a legújabb kiadványát, a Children of the Sun névre hallgató mesterlövész játékot. Bár konkrét megjelenési dátumot nem kapott a projekt, minden bizonnyal még idén érkezik, mivel a demó már játszható a Steamen keresztül.

A főszereplő a The Girl, a Lány akinek a küldetése, hogy eliminálja a The Cult, a Szekta tagjait és vezetőjét. Eddig nem túl érdekes, az újdonság azonban a mechanikában rejlik. Minden egyes szinten ugyanis egyetlen egy lövedék áll a lány rendelkezésére, aminek a hatását különböző képességekkel képes fokozni.

A becsapódás után módosítható a lövedék röppályája, képes akadályok kikerülésére, vagy a páncél áttörésére. Lényegében minden szint egy puzzle, ahol a gravitáció és a fizika törvényei sem feltétlen úgy valósulnak meg, mint a való életben.

A játék fejlesztője René Rother, aki négy éve kezdett dolgozni a projekten. Saját bevallása szerint egyfajta mellékesként, majd egy ponton úgy döntött, hogy nincs veszítenivalója, elküldi a Devolvernek. A kiadót pedig felkarolt a játékot és már játszhatunk is a demóval.

“Nem számítok rá, hogy bárkinek is tetszeni fog [ez a stílus], de azért remélem páran élvezni fogjátok. Várom a visszajelzéseket”írta a játék demójához a fejlesztő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...