Elhunyt Carl Weathers

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 3.
  • Gyászhír
Link másolása
A Rocky-filmek, a Predator és a The Mandalorian ikonikus színésze szerdán este hunyt el álmában. A halálhírt a család osztotta meg, azonban nem részletezték. Öröksége tagadhatatlan.

76 éves korában, álmában hunyt el Carl Weathers, akit ha névről nem is ismer mindenki, arcról már biztosan egyből tudja, hogy kiről van szó. A család pénteken értesítette a sajtót a színész halálhíréről, akiknek megerősítették, hogy éjszaka, szerettei körében érte a halál. Előzetes betegségről nem tudni, a család pedig nem részletezte a halál okát. Két fiút és gyászoló feleségét hagyta hátra.

Weathers filmes karrierje 1974-ben indult, főleg kisebb szerepekkel. A nagy kiugrást az 1976-os Rocky hozta meg számára, a karakterét további három filmben alakította. Ezen felül az 1987-es Ragadozó Al Dillonjaként emlékszünk rá és az Arnolddal közös pacsijára is. Szinkronszínészi munkákat is vállalt, például a Toy Story 4-ben, legutóbb pedig A mandalóri című sorozatban láthattuk Greef Karga megformálójaként. Nyugodjon békében!

1.
1.
Spazz Maticus
A "predátoros pacsiját" öcsémmel több VHS-en is szalagnyúlásig, vagy gyűrődésig tekertük vissza...XD
Gyerekkorom újabb szép emléke lett fakóbb ezzel kissé, nyugodjék békében...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...