Alone in the Dark - minden, amit tudni érdemes, egyetlen percben

  • Írta: szlav
  • 2024. február 4.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan minden bátor játékos előtt megnyílnak a Derceto-villa titkai, akik azonban csak most ismerkednek először a franchise rebootjával, most megtudhatnak néhány fontos részletet az Alone in the Darkról, alig egy percben.

A Pieces Interactive csapata komplett reboot formájában álmodta újra az Alone in the Darkot, így nemcsak a franchise-zal ismerkedő újoncoknak, de a széria veteránjainak is sok újdonságot fog mutatni a jövő hónapban megjelenő játék. A két főszereplőnk, Emily Hartwood (Jodie Comer) és Edward Carnby (David Harbour) rémisztő kalandja a Derceto-villa kísérteties falai közt mindenképp eseménydúsnak ígérkezik.

Hiszen a különös rejtélyek mellett rengeteg fejtörő és jónéhány rusnya ellenfél is vár majd ránk, és mivel ízig-vérig túlélőhorrorról beszélünk, a lőszert mindig alaposan be kell osztanunk. A lenti egyperces bemutató természetesen erre, a sztori alapjaira, a karakterekre, a puzzle-feladványokra, egyszóval a játék minden fő elemére kitér - érdemes rászánni ezt a nyúlfarknyi időt.

Az Alone in the Dark március 20-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...