A Star Wars Jedi: Survivor nyerte az idei videójátékos Grammy-t

  • Írta: osan
  • 2024. február 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Már a második éve annak, hogy a nagynevű díjátadón a videójátékokra és egyéb interaktív médiára is gondolnak. Tavaly az Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök nyert, idén pedig a Star Wars Jedi: Survivor zeneszerzői vihették haza a díjat.

A díj „elismeri a kitűnő hangszereléseket, albumokat, amiket videójátékokhoz vagy egyéb interaktív médiához készítettek és a minősítési idő alatt jelentettek meg.

Míg tavaly az Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök olyan címeket hagyott le, mint az Aliens: Fireteam Elite, a Call of Duty: Vanguard, a Marvel’s Guardians of The Galaxy vagy épp az Old World, addig idén a díjat a Star Wars Jedi: Survivors vitte, maga mögött hagyva a Call of Duty: Modern Warfare II-t, a God of War Ragnarököt, a Hogwarts Legacy-t és a Stray Gods: The Roleplaying Musicalt.

A játék zenéjéért felelős zeneszerzők, Stephen Barton és Gordy Haab kapták a díjat.

7.
7.
zoe9
#4: Jaja, az eredeti 24K-n volt egy 50% leértékelés + mindenki kapott karácsonykor 33%-os kupont, amit max 50db játékig bármire el lehetett lőni, még az akciósokra is (de csak ha minimum valami 4500 volt az ára). Szóval a 24K-t le lehetett tolni 8K-ra. Az már 2db családi pizza ára. Én majdnem behúztam, mert rég volt ennyire jó deal, de annyi játékot kellene még kitolnom, hogy még el vagyok évekig, szóval tudok várni.
6.
6.
Hoki György
#5: Ez azért nem igaz. Én nem szeretem támogatni az EA-t, abszolút, de az előd miatt ezt day1 nyomtam ps5-ön és szó szerint semmi baja nem volt. Se csúnya nem volt, se bugos, volt összesen 2-3 bug találkám, mielőtt 92%-osan végigtoltam. Kell nekünk az a 3. rész, szóval nehogy ne vegye senki. Ebben az iparban a pénz beszél, szar trend hogy rossz állapotban jelennek meg a gémek, de az EA nem szarozik: ha a játék bebukott, az egész stúdió mehet a kukába, az meg nem lenne jó dolog az utolsó stúdióval aki hajlandó épkézláb nem hulladék SW játékokat csinálni.
5.
5.
Doomsayer
Ú, ezt senki se vegye meg, mert szokásos EA féle barmolás. Ettől függetlenül, ami a játék akart lenni az elég jó, de bármiyen gépen vagy el kell döntsed, hogy ocsmányundorítóan néz ki, vagy pedig egyáltalán nem fut jól.

Na de ha bekerül Game Pass-be, akkor kifejezetten megérheti ránézni szerintem bárkinek.
4.
4.
Grabowsky30+
#1: Epic store-ban tök olcsó volt karácsonykor. Nem emlékszem pontosan, de nem volt 10ropi.
3.
3.
Grabowsky30+
Tök jó játék, csak minimális az újítás az elődhöz képest!
2.
2.
sumblinker
Egy korábbi híretek szerint PS4-re is kiadják ezt a részt. Erről mit lehet tudni?
1.
1.
crytek
Az a lényeg lassan április vége = alap ea play /game pass megjelenés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...