A Senua’s Saga: Hellblade II is megjelenhet PlayStation 5-re?

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Még meg sem száradt a tinta a délelőtti hírünkön, de van még hova fokozva a pletykákat. Úgy fest, nem a Starfielddel érnek véget a Microsoft tervei, az új szóbeszédek szerint a Senua’s Saga: Hellblade II is PlayStation 5-re költözhet.

Ahogy arról ma beszámoltunk, nem csupán a Sea of Thieves és a Hi-Fi Rush tarthat PlayStation 5-re (e kettő Switchre is), hanem a Starfield és az Indiana Jones and the Great Circle is, ám az Xbox Era társalapítója, Nick Baker egy X-posztban ennél tovább ment. Ahogy fogalmazott, "valószínűleg a Hellblade II-t is látni fogjuk" a Sony konzolján.

A Microsoft állítólag teljesen újragondolja a többplatformos stratégiáját az first party játékokra vonatkozóan, a hivatalos bejelentés pedig még az aktuális pénzügyi év vége előtt várható. Baker szerint ugyan megvan rá az esély, hogy a redmondiak esetleg visszalépnek a döntéstől, de nem túl nagy.

Bár arra volt példa korábban is, hogy korábbi Xbox-exkluzív címek érkeztek más platformokra (az Ori and the Blind Forest, az Ori and the Will of the Wisps és a Cuphead jó példa erre), ám ezek jellemzően független fejlesztők alkotásai volták. Az elkövetkezendő hetekben több bejelentés is születhet a témában, úgyhogy figyeljétek a híradásokat.

Egyelőre a Senua’s Saga: Hellblade II csak PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik május 21-én, amint a platformlista változik, rögtön szólunk nektek.

1.
1.
crytek
Jó volna. Mivel rétegcím fontos hogy minél több helyen lehessen tolni amugy is kevés fogy az ilyen játékból
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...