The Thaumaturge - így néz ki egy komplett küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 5.
  • Videó
Link másolása
Varsó utcáit járva 1905-ben hősünknek szembe kell szállnia az orosz Okhrana ellen, ám először is, egy bajba jutott lányon próbál segíteni. Wiktor útja a helyi szegénynegyedbe visz, majd később természetfeletti képességét is latba veti.

A Fool's Theory narratívára kihegyezett RPG-je heteken belül megjelenik, ám most végignézhetünk egy hétperces küldetést, melyben hősünk a Varsó legsötétebb zugaiba látogat, hogy segítő kezet nyújtson egy bajba jutott lánynak.

A To Dust, You Shall Return címet viselő misszió a város több pontjára szólítja Wiktor Szulskit, amely az orosz uralom igára alatt szenved. Lengyelek, oroszok és zsidók együtt élnek a város határain belül. Az első megálló az elegáns Imperial Hotel, ahol Wiktor Swietlanával, az cári udvar egyik tagjával találkozik, aki kétségbeesetten próbál elmenekülni a városból, innen a London bárba és egy árnyas környékre vezet az utunk, ahol még sötétebb karakterek várnak ránk.

Wiktor később leszámol a cári titkosrendőrség egyik magas rangú tisztjével, Okhranával, aki az egész kerület kiskirálya. A körökre osztott harcrendszert az éteri lények egyedi képességei is megbolondítják.

A The Thaumaturge február 20-án jelenik meg PC-re, majd később PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

1.
1.
silkgoat
Ez jonak nez ki. Csak a story is legyen jo. Fallout 1 magiaval :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...