Végre kaptunk pár infót az új Subnauticáról

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 8.
  • Hír
Link másolása
Az Unknown Words Entertainment még tavaly novemberben ígérte meg, hogy idén többet is megosztanak majd a Subnautica következő iterációjáról. Így is lett, a játék egy teljesen új idegen bolygón játszódik és a négyfős co-op sem hiányzik belőle.

Érdekes módon a Krafton kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a folytatás nem a Subnautica 2 címet viseli, és az első infókat is ők szolgáltatták. Ezek alapján már tudjuk, hogy a játékosok egy "teljesen új" idegen bolygót és annak víz alatti világát járhatják be.

A "lenyűgöző stilizált grafikáért" korunk slágermotorja, az Unreal Engine 5 felel, és a sorozatban elsőként nem hiányzik belőle az 2-4 fős kooperatív mód sem, bár az egyszemélyes játék továbbra is támogatott marad. Ami a legmeglepőbb, hogy a folytatás Games-as-a-Service modellt használ majd a "továbbfejlesztett újrajátszhatóság" érdekében. Bármit is jelentsen ez.

Ragadjunk le egy kicsit a címnél: mint ismert, a Subnautica: Below Zero is az első játék után játszódik, így nem értjük a kettes számot a harmadik iterációban, bár lehetséges, hogy közte és az eredeti játék között közvetlenebb kapcsolat van. Azt már tavaly november óta tudjuk, hogy a Subnautica 2 valamikor 2025 első felében jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...