Elképesztő siker a Steamen a Helldivers II

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 8.
  • Hír
Link másolása
Lehetséges, hogy a Helldivers nem olyan nagy húzónév a Sony játékai közül, mint a God of War és a társai, mégis rengetegen voltak kíváncsiak a megjelenéskor a kooperatív lövöldére a Steamen. Jelenleg is 64 ezren játszanak vele.

Ma jelent meg a Steamen is a Helldivers II, és jelenleg is 64 ezer játékos nyomul egyszerre vele, ami elképesztő csúcs, és ez a szám várhatóan még tovább növekszik majd. Ez azt jelenti, hogy a PlayStaton Studios címei között a harmadik legnagyobb nyitást produkálta, hiszen olyan játékokat előzött meg, mint a Horizon Zero Dawn, a The Last of Us: Part I, a Days Gone és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Csak a God of War és a Marvel's Spider-Man Remastered van előtte 73 ezer és 66 ezer egyidejű felhasználóval.

Az Arrowhead Game Studios nemrégiben erősítette meg, hogy rengeteg tartalom érkezik még a kooperatív lövöldéjükhöz: lesznek új biomák, ellenségek, küldetések és sok minden más is, melyek mindegyike ingyenes lesz.

Ha még nem lenne elég, fentebb egy sztorielőzetest is megnézhettek a Helldivers II-ről, amely PC-re és PS5-re már elérhető.

6.
6.
zoli12i
Úgy tűnik siker a játék. Youtube-on oda vannak érte.
Ha fel tudják majd tartalommal tölteni folyamatosan, akkor nagyon jó lesz ez.
5.
5.
almaspite
#4: Nekem crash nem volt eddig pc-n. Kisebb bugok előfordultak, mondjuk amikor csatlakozok egy orbitálhoz, a karakter az orbitál bay-ben ragad bent és nem tudok kijönni belőle. Amikor csatlakozok a mecshez előfordul hogy nem találja és ledobja csatlakozást. Néha sokáig tölt, de szerintem azért mert ha valakinek lassabb a gépe a játék bevárja azt a embert is.

Ami nekem kicsit abszurd, hogy ilyen játékoknak mindig volt egy majd nem lehetetlen nehézség fokozatuk. Azonban ebben a játékban a challeng és a hard között már akkora szakadék van. Konkrétan nem érzem hogy ki lehet szedni olyan méretű fejlesztéseket a karakterre ami indokolná még a hardon felül +3 db nehézségi fokozatot.

Illetve szúrja a szemem a shop. Mondjuk ebben a játékban, legalább nem kérnek csillagászati összeget egy skinre. Az egy aranyos ötlet ami a hunt showdown-ból vettek, hogy a fizetős super creditet tudod gyűjtemi küldetésen. Igaz lassan adja a játék, de legalább ha fizettél játékért akkor adjon valamennyit.

Plusz piros pont hogy ez a játék nekem olyan mint ha Warhammer 40k összeöntötték volna a csillagközi invázióval. Sőt későbbiekben lesznek olyan ellenfelek, amik nem bogarak lesznek és inkább warhammerből rakták volna át. Ez a for the democracy is olyan mint ha for the emperor csengene az ember füllében.Helldrivers olyanok mint space guard. Egy könyebb warhammeres körítésben.
4.
4.
hedzsooo
#3: Igen, sokak azt vetik fel problemanak, de sokan meg nem. Az jo viszont, hogy neked akkor ezek szerint nem crash-el, + nem dob ki. En meg varok azert vele picit, 1-2 honapot. Ha meg akkor is jatszanak vele elgendoen, + javitva lesznek rajta dolgok, akkor megnezem majd magamnak en is, xeno-irtast kedvelem olykor-olykor. :)
3.
3.
almaspite
#1: Megvettem a játékot, ma hajnalban még játszottam vele.
Azt kell mondanom a mostani játékokhoz képest nagyon jó állapotban van a launchban.

A steamen a legtöbb játékos nem a hibákat ostorozzák, ha nem a játék védelmét, hogy kernel alapú.
2.
2.
crytek
Ez van ha jó helyen van egy game kiadva :)
1.
1.
hedzsooo
Igen, de ha nem javitjak gyorsan a jatekot, akkor kb. 1 het alatt a felere is fog esni a jatekosok szama... Legalabbis Steamen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...