Jövőre érkezik az iRacing karriermódja

  • Írta: szlav
  • 2024. február 10.
  • Hír
Link másolása
Izgalmas jövő elé néz a máig töretlen népszerűségnek örvendő versenyszimulátor. Az online futamok mellett jövőre végre egyjátékos karriert is indíthatunk, ám kezdetben lesznek némi megkötések.

Aki komolyan veszi a virtuális versenyzést, annak bizonyára nem idegen az iRacing. A végletekig hardcore, kizárólag online mérkőzésekre kihegyezett szimulátor nemcsak abban tér el a vetélytársaitól, hogy 2008 óta havidíjas előfizetés formájában funkcionál, de azzal is, hogy a vetélytársakkal szemben itt igazán nincs lehetőségünk a strukturált egyjátékos versenyzésre. Az utóbbi azonban idővel megváltozhat, az iRacing elnöke, Tony Gardner ugyanis az Insider Gaming exkluzív interjújában elárulta, hogy már dolgoznak a dedikált karrermódon.

Gardner elmondása szerint a fejlesztők rengeteget dolgoztak azon, hogy a lehető legjobb minőségben állítsák pályára a mesterséges intelligenciával vezényelt vetélytársakat, a munkájuk azonban még koránt sem ért véget. Az iRacing rengeteg nagyszerűen kivitelezett autót és pályát tud a repertoárjában, ezek köré azonban struktúrát kell építeni, hogy azt karriermódnak lehessen nevezni. Ez az iRacing következő evolúciója, ezen jelenleg a fejlesztők.

Egy komplett szimulátoros karriermód remekül hangzik, ám úgy tűnik, hogy a rajongók nem egyetlen nagy frissítésben kapják majd meg az ilyen jellegű tartalmakat. A stúdió tervei szerint a jövő évben már belevághatunk az egyjátékos módba, ám azt lépésről-lépésre, egymást követő tartalmi csomagokban szállítják majd a készítők - elvégre nem kevés munkával jár egy ilyen jellegű új játékmód felépítése.

A fejlesztők reményei szerint a karriermód tökéletes beugrópont lesz azoknak is, akiket érdekel az online versenyzés, ám mégsem mernek egyből fejest ugrani azokba az online versenyszobákba, ahol jó eséllyel náluk sokkal gyakorlottabb, hardcore versenyzők várják őket.

4.
4.
shorty123
#1: nem kötekedésképpen, de az iracing nagyon nem a te játékod ha az általad említetteket preferálod. Karrier mód ide vagy oda
3.
3.
sasncore
#2: Látszik hogy buta vagy, és fogalmatlan... Finoman szólva: nem túl jó az új Forza, szimulátor meg sose volt (ami nem baj, a régi részek egész jó játékok voltak). Legalább lenne valmi értelmes cím ha már flame-elsz.
2.
2.
crytek
#1: Majd lesz oda is nemsokára kiadják a forzákat rá :)
1.
1.
Merőkanál
Én jobban örülnék egy PS5 Verziónak mert valahogy senki nem akar rendes autós címet készíteni a meglévőket hagyjuk is ..... Gyerek korom óta NFS van ami még nem is lenne baj de most 45 vagyok és még mindig nem tudnak semmi újat ??? Ráadásul egyik rosszabb a másiknál az autók vadászgépeket megszégyenítő gyorsasággal mennek az utcán ..... Az utolsó nekem igazán tetsző autós cucc az a Rockstar által készített Midnight Club La volt Az odavert rendesen 2008 ban még ma is megállja a helyét ! Ilyen játékokat miért nem csinálnak ma ? Főleg Playstationre nincsen egy rendes nyílt világú Autós cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...