Csúszik a No Rest for the Wicked

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 11.
  • Csúszás
Link másolása
Az év első negyedévében jelent volna meg korai hozzáférésben az Ori-játékok készítőinek új akció-RPG-je, azonban a kiadó elhalasztotta a rajtot, és csak a második negyedévben számíthatunk a No Rest for the Wickedre.

Bár a The Game Awardson bemutatott No Rest for the Wicked eddig még nem kapott pontos megjelenési dátumot, annyit elárult az Ori-játékokat is jegyző Moon Division, hogy valamikor 2024 első negyedévében esedékes a játék early access rajtja. Az igencsak sötét és kegyetlen hangulatot árasztó hack-and-slash akció-RPG rendkívül ígéretesnek tűnt a trailer alapján, viszont úgy fest, hogy egy kicsit tovább kell várnunk.

A Take-Two alá tartozó Private Division ugyanis eltolta a játék megjelenését 2024 második negyedévére. A rövid halasztás mögött a játék tökéletesítése áll, és bár továbbra is korai hozzáféréses megjelenésről van szó, így számíthatunk rá, hogy egy teljesebb élményt kapunk majd. A készítők március 1-re terveznek egy önálló bemutatót a játékból, ahol várhatóan további részleteket tudhatunk meg úgy a játékmenetről, mind a No Rest for the Wicked világáról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...