Hatalmas Supercross DLC-t kap az MX vs. ATV Legends

  • Írta: szlav
  • 2024. február 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Monster Energy Supercross 2024-es bajnokságát ezúttal az MX vs. ATV Legends DLC-jeként játszhatjuk végig. Az első versenyeket már ebben a hónapban lefuthatjuk.

Az elmúlt években a Milestone Team külön bejáratú címeként tért vissza újra és újra a Monster Energy Supercross hivatalos videojátéka, idén azonban egyelőre nem kaptunk bejelentést arról, hogy az olasz csapat újabb felvonást készítene a szériához. Könnyen meglehet, hogy a bajnokság idén teljesen más formában képviselteti magát a digitális térben: az MX vs. ATV Legends expanziójaként.

Habár az alapjáték nem részesült túl fényes fogadtatásban, az MX vs. ATV hamarosan új életre kaphat, hiszen a 2024 Monster Energy Supercross Championship bővítménnyel együtt egy komplett új dobozos kiadást is kap. A jókora kiegészítő csomag, amely darabokban csatlakozik majd a játék felhozatalához, idővel a bajnokság összes hivatalos helyszínét, azaz 16 pályát felvonultat majd, a sportág és a brand összes kellékével együtt.

Az első content drop már február 20-án esedékes is lesz, amikor Anaheim, San Francisco, San Diego, Anaheim 2, Detroit, Glendale és Arlington arénái kerülnek a játékba. Ezt követően a Monster Energy Supercross valós versenynaptárát követik majd a pályamegjelenések: minden hivatalos verseny előtt négy nappal érkezik majd egy-egy újabb pálya.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...