Itt a Deadpool & Wolverine első teasere!

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ryan Reynolds által megformált karakter ismét sziporkázik a Marvel véres kezű, szókimondó és a negyedik falat semmibe vevő nindzsa bohócaként, és közvetve még Hugh Jackmant is láthatjuk.

Végre mozgásban is láthatjuk a következő Deadpool-filmet, és bár hivatalosan csak egy teaserről van szó, ahhoz képest azért igencsak kiadósra sikeredett. Ryan Reynolds két és fél percen keresztül tündököl a rá osztott szerepben, és van itt minden, ami Deadpool: alpári, altesti hurmor, pörgő, látványos akció, és persze a meta-kiszólások és a negyedik fal oldalba vizelése is tetten érhető.

Az előzetes alapján Wade Wilsont ugyanaz a TVA szervezi be, mint akik anno a Lokiban debütáltak. Deadpoolra vár az MCU megmentése, és igen, 18-as karikával. A fenyegetés természete egyelőre nem ismert, de Wade nem egyedül száll szembe vele. Kapásból visszatér Hugh Jackman Rozsomákja, a Marvel-filmek (MCU és azon kívüli alkotások) szerelmeseinek pedig igazi parádé a trailer a sok ismerős arccal. A megjelenés is megerősítést nyert, a film 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...