Hivatalos trailert kapott a Twisters

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár nem fog szorosan kapcsolódni az 1996-os eredeti filmhez, annak hangulatát igyekeznek visszaadni az alkotók, no meg persze a tornádók okozta pusztítást még tovább fokozni.

Nem mai film már a Twister, amelyben Bill Paxton és Helen Hunt egy minden addiginál pusztítóbb tornádót próbálnak túlélni. Az ikonikus repülő tehén jelenete is ennek a filmnek köszönhető, azonban már-már fura, hogy az évek alatt nem készült eddig folytatása. Az utóbbi években katasztrófafilmekkel sem halmoztak el minket a stúdiók, pedig a természet mindig félelmetes marad, és ha ide vesszük az klímaváltozást mint súlyosbító körülményt, még érthetetlenebb, hogy miért nem lovagolnak ezen a témán a stúdiók.

Mint ahogy a Twisters egyik főszereplője teszi a tornádókkal. A cowboyos energiájú viharvadász szerint a félelmeinkkel ugyanis nem szembe kell nézni, hanem meg kell őket lovagolni. Az ilyen, és ehhez hasonló mondatok ellenére a filmben megvan a potenciál, hogy egy látványos, az eredetiben látható pusztítást a sokszorosára emelő nyári blockbuster legyen. Pontos premierdátumot még nem kaptunk, de üvölt az előzetesről, hogy moziban, 3D-ben kell megnézni.

2.
2.
Zisten
#1: Teljesen igazad van. Akárhogy is nézem egy remake, amit mai szintre akartak hozni azzal, hogy minden jelenetet túltolnak sokkal. De minek? A trailert látva az eredeti a maga szerénységével sokkal jobb. "Ne nyomd fullba a kretént!"
1.
1.
piskóta
Megint egy ilyen "túlmenősített" főhős. De jó. Mintha nem lenne ilyenből már egy millió. Bill Paxton a maga szerény, visszafogottabb stílusában sokkal kedvelhetőbb volt. Legalábbis nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...