Elhalasztották az Earth Defense Force 6 nyugati megjelenését

  • Írta: osan
  • 2024. február 12.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos tovább kell várnunk, ha a japánban elképesztően sikeres óriásszörnyeket gyilkolós széria hatodik etapjával szeretnénk játszani, hiszen tavaszról nyárra csúszott a játék megjelenése.

Még tavaly októberben jelentette be a D3 kiadó, hogy nyugatra is elhozzák az Earth Defense Force 6. részét PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és PC-re. Akkor még úgy tervezték, hogy tavasszal fog megérkezni hozzánk a játék, de most kiderült, hogy sajnos ez az időpont nyárra csúszott.

A halasztás arra szolgál, hogy befejezzék a végső simításokat a játékon és véglegesítsék az előkészületeket a nyugati megjelenésre.

A játéksorozat 6. része 3 évvel azután játszódik, hogy az emberiség megnyerte a háborút a Primersek ellen. Épphogy kezdetét venné az újjáépítés szakasza, újból támadnak a betolakodók és egy újabb háború tör ki az űrlények és az emberiség között.

Nyárnál pontosabb időintervallumot sajnos nem tudunk, de az biztos, hogy amikor megérkezik végre a játék, akkor PlayStation-konzolokon és PC-n lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...