Küszöbön áll a LEGO 2K Goooal bejelentése?

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 13.
  • Pletyka
Link másolása
A mindig jól értesült Kurakasis szerint hamarosan bejelenthetik a LEGO 2K Goooalt, azaz focis játékkal bővülhet az építőkockás univerzum videojátékos próbálkozása. Úgy tűnik, valamikor az idei Európa-bajnokság tájékán számíthatunk a premierre.

Minden jel szerint egy könnyed focis játékkal bővül a LEGO-univerzum, hiszen érkezik a LEGO 2K Goooal, ha Kurakasis információi valósnak bizonyulnak. Az X-en közzétett posztja szerint már nagyon közel a hivatalos bejelentés. Az úriember számos korábbi cím megbízható szivárogtatónak számít, legutóbb a Sonic X Shadow Generationst szellőztette meg a hivatalos bejelentés előtt.

A LEGO 2K Goooal a tervek szerint a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság körül kerül a boltokba, vagyis ennél jobb alkalmat nem is találhatott volna a Take-Two a premierre. Az EURO 2024 júniusban kezdődik, így akkortájt számíthatunk a LEGO-vadhajtásra is.

A játék létezése azonban nem új keletű, hiszen már tavaly novemberben listázta a PlayStation Store, ám sem a Sony, sem a 2K nem erősített meg semmit azóta. Az adatlap nem sokat árult el a játékról, csak annyit, hogy 1-4 játékos támogat majd, és a korhatár-besorolás szerint PC-re, PlayStationre és Xboxra jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...