Áll a bál a Silent Hill 2 előzetes körül

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemrég újabb előzetest kapott a remake, ami már a fejlesztés utolsó stádiumában van (igaz, ezt már korábban is hallottuk), azonban a videó nem nyerte el mindenki tetszését. A Bloober Team elnöke is megszólalt az ügyben.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy bár hivatalos megjelenési dátum továbbra sincs, A State of Play-en kaptunk egy újabb Silent Hill 2 remake előzetest. Azt már több, a projekthez közel álló személy és a Sony is megerősítette, hogy még az idén számíthatunk a játékra. 

Az előzetes nem aratott osztatlan sikert, a videóra szépen gyűlnek a dislikeok, a reakciók fele a lefelé mutató hüvelykujjon van. Piotr Babieno, a Bloober Team elnöke is megszólalt az üggyel kapcsolatban, azt mondta, hogy az előzetes egyáltalán nem pontos reprezentációja annak a játéknak, amin ők dolgoznak.

Piotr az Inwestorzy.tv nevű lengyel csatornának beszélt, a videót azóta már eltávolították. Szerencsére az Eurogamer Poland időben kiszúrta és leírta az elhangzottakat. Babieno elmondta, hogy megérti a negatív kommenteket, sőt azzal is viccelődött, hogy akár ő is írhatta volna őket.

Elmagyarázta azt is, hogy az ellentmondás a játék és az előzetes között annak köszönhető, hogy a marketingért a Konami felelős, abba ők nem szólhatnak bele. Elmondta azt is, hogy meggyőződése szerint a valódi gameplayt látva a játékosok is másként fogják gondolni majd.

1.
1.
crytek
Na a sok debil megint..részemről varom ezerrel. Nagyon jól hozza a régi hangulatátinden téren
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...