Boltokba került a Tomb Raider I-III Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 15.
  • Videó
Link másolása
Ha eddig kimaradt volna Lara Croft klasszikus trilógiája, vagy csak egyszerűen nosztalgiázni szeretnél, mától elérhető a modern platformokon a Tomb Raider I-III Remastered. Az eredeti és a modernizált grafika között egy gombnyomásra válthatuk.

A kollekció már elérhető PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre a minden eddiginél tartalmasabb formában, hiszen a három alapjáték mellett az összes kiegészítőt is tartalmazza a csomag.

Bármikor válthatunk a remasterelt és az eredeti poligonszegény grafika között, s noha a játékmenethez nem nyúltak túlzottan, azért jót tett a trilógiának a felújítás. Ráadásul az összes elérhető platformon remekül fut, a kritikusok odavannak érte, nem érhet minket csalódás, ha kifizetjük érte a 30 eurót.

A premiert a launch trailerrel ünnepeljük.

10.
10.
sumblinker
8: van nekik remake, az Anniversary :)

9: nem kell mindig eltenned a fegyvert, csak elengedni egy pillanatra a tüzelés gombot és rááll az új célpontra. Kamerakezelési gondok sajnos az első 5 részben anno is voltak.

Remek remaster lett, nagyon sajnálom, hogy fizikai formában nem jelent meg.
9.
9.
Kamukaze
Tegnap telepítettem és még csak az 1. részt próbáltam ki de... olyan szinten sikerült fel*asznia az irányításnak meg a harcrendszernek, hogy inkább kiléptem. Ha beállok a fal mellé a kamera össze vissza rángatózik, célratartásnál nem fordul az ellenfél után(ez a farkasoknál sokszorosan idegesítő) és minden újabb targetnél újra "elő kell venni" a fegyvereket. Még ráugrom majd a 2.3. részre, de egyelőre bőven elég volt a nyugtatóadagomhoz. Gyerek voltam mikor a második résszel elugrabugráltam, bár sosem volt a kedvencem ez a stílus. Azért egy próbát feltétlenül megért. (Ez a Modern irányítás volt)
8.
8.
delphijos
Ritkán írok ilyet, de feltétel nélküli imádás van. Kár, hogy csak remaster és nem remake. Nem magam miatt, hanem mert így a fiatal korosztály hozzálát se fog piszkálni. Legalábbis a többség biztos.
7.
7.
Ooorky
Megvan Steam-en az összes klasszikus rész Underworld-del bezárólag, nekem már a gulacsöcs marad.
Főleg mivel gimnazista voltam amikor a frissen megjelent 3. rész révén megismerkedtem ezzel a lebilincselően intrikus és komplex játékkal.
Meg külföldiül se tudtam még.
6.
6.
Br1sk
Kipróbáltam mindkét irányítással és mindkét grafikai opcióval. A felújított grafika jó lett, szép gömbölyűek lettek Lara gúlái. A modern irányítás viszont nem olyan jó. A klasszikus tank vezérléssel egyszerűen jobban játszható. Nyilván hiszen ezzel lett tervezve az egész eredetileg.
5.
5.
Gábor36
Azért a fordításban az "Extras" "Külön"-re van fordítva az "End Credits" meg "Záró Kreditek"-nek, az valami botrányos. Nem beszélve arról, hogy olyan kifejezésekkel van tele, mint "területi dühöt okoz" meg hasonlók. Ennél egy google fordítás is jobb lett volna.
4.
4.
Zisten
#2: Igen, magyar feliratot kaptak a videók és a teljes menü magyar benne.
Nagyon csodálkoztam rajta mikor megláttam, de tetszik.
3.
3.
Zisten
"Boltokba"... idézőjelbe téve, mert fizikai formátumba nem jelent meg. :)
2.
2.
crytek
Fain "félgépi"? magyarítást is kapott ahogy hallom :)
1.
1.
Doomsayer
Ez minden platformon max felbontás és röcc mentes 60 fps. Kivéve PC, ahol a Windows felbontása és képfrissítési rátája van. Szóval ezt meg lehet venni, mert még Switch-en is 1080p 60 fps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...