A Reszkessetek, betörők! inspirálta a Hello Neighbor készítőjének új játékát

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az RBO egy fizikaalapú rablási játék, amelyben az egyik játékosnak meg kell védenie a házát a betolakodóktól, akik megpróbálják őt kirabolni. A Steamen már lehet meghívót igényelni a korai tesztlehetőségre.

A tinyBuild kiadó hivatalosan bejelentette az RBO-t, amely egy fizikalapú rablási játék lesz PvP-re kihegyezve. Egy játékosnak meg kell védenie a házát a betörők csapatától, akik minden eszközzel minden mozdítható értéket magukénak szeretnének.

A játék készítője a Hello Neighbor alkotója, Nikita Kolesnikov, akit bevallottan a kilencvenes évek családi vígjátékai inspiráltak, köztük a Reszkessetek, betörők! A fejlesztő szerint amit most látunk, az még nem a végleges látvány, ami megnyugtató, hiszen eléggé elnagyolt modellekkel operál az anyag.

A háztulajdonos játékos egyébként számos praktikát bevethet a betolakodók megfékezésére. Az egyszerű medvecsapdától kezdve sok vicces alkalmatosság vár ránk. Ha már most szeretnénk kipróbálni a játékot, a Steamen már igényelhetünk meghívót hozzá, de nem garantál, hogy azonnal kapni fogunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...