Új képeken a Borderlands-film

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 20.
  • Képek
Link másolása
A People magazin két képet osztott meg a nyáron a mozikba kerülő adaptációról, és bár a sorozat rajongóinak furcsa lehet ilyen összeállításban látni az ismerős karaktereket, a jelmezeket dicséret illeti.

A döcögősen készülő Borderlands-film most már szinte majdnem teljesen biztos, hogy megjelenik a nyáron, és bár trailert még mindig nem kaptunk hozzá, a People magazin két képet is megosztott a nagyközönséggel a film szereplőiről.

Az elsőn Cate Blanchett látható az ismerős lángvörös hajjal Lilith-ként, aki a film szinopszisa szerint kénytelen visszatérni szülőbolygójára, Pandorára egy eltűnt lányt nyomában.

A második képen rajta kívül Roland (Kevin Hart), Tannis (Jamie Lee Curtis), Claptrap (Jack Black), Krieg (Florian Munteanu) és Tiny Tina (Ariana Greenblatt) is látható.

A kényszerből szövetkező karakterek várhatóan megtanulnak majd egymásra támaszkodni, csakúgy, mint a co-op looter shooter játékokban. A film a tervek szerint augusztus 9-től vetítik a mozikban, egyelőre nem tudni, hogy melyik streaming szolgáltató csap majd le rá.

3.
3.
silkgoat
#1: a jatek kibaszott jo volt (mindegyik, bar nekem a masodik a kedvencem es pre-sequal). :D
2.
2.
koffein
A jatek is jo volt különben nem csinalnanak filmet belöle.
1.
1.
crytek
Filmen csak jobb lesz majd mint a játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...