Májusban jön a World of Goo 2

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem kapkodták el a folytatást, azonban meglepő módon összesen két platformra érkezik majd az élő trutyikkal operáló puzzle játék, az Xbox és a PlayStation egyelőre kimarad a mókából.

A tegnap megtartott Nintendo Direct Partner Showcase-n számos bejelentés mellett megjelenési dátumot kapott a 2D Boy játékának folytatása, a World of Goo 2. Aki emlékszik még az eredetire, annak nem kell tutorial az új játékhoz sem, lévén a ismerős, 2D-s nézetet és a trutyilények pakolásából álló játékmenetet is megőrizték a készítők, ám természetesen a látványon finomítottak, és számos új mechanikára is számíthatunk majd.

A dolog érdekessége, hogy bár adná magát, hogy a játék többek között mobilokra is megjelenjen (az első rész is elérhető a Netflix szolgáltatásán keresztül), egyelőre úgy fest, hogy erre még várni kell. A World of Goo 2 ugyanis kizárólag PC-n és Nintendo Switch-en lesz elérhető, az Xbox és a PlayStation ebből a körből kimarad. Öröm az ürömben, hogy nem kell olyan sokat várni rá, a puzzle játék május 23-án jelenik majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...