Az idén érkezik a Disney Epic Mickey: Rebrushed

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Disney ikonikus karakterének kalandjait felújított formában élvezhetjük majd minden platformon, a jelek szerint még az idén, de pontosabbat egyelőre nem tudni.

A Nintendo tegnap esti eseményén leplezték le, hogy az eredetileg még Wii-re kiadott Disney Epic Mickey egy felújított változatot kap. A Disney Epic Mickey: Rebrushed minden jel szerint egy remaster lesz, és az előző és jelen generációs rendszerekre is érkezik majd a Nintendo hibrid konzolja és PC mellett.

A Disney Epic Mickey alapfelállása szerint Mickey egy éjszaka titokzatos módon átlép egy tükrön keresztül egy varázsvilágba, ahol természetesen csupa olyan dologhoz nyúl, amihez nem kellett volna. Évekkel később a csínytevésének eredménye végül utoléri, így nem csak saját magát kell megmentenie, de a Wasteland nevű helyen élő elfeledett Disney karaktereket is.

A megjelenésről egyelőre annyit tudni, hogy az idén esedékes. A trailerben többször is látni dátumokat a falinaptáron, így nem kizárt, hogy a várható megjelenést elrejtették készítők már a trailerben. A Disney Epic Mickey: Rebrushed PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és természetesen Nintendo Switch-re érkezik majd.

4.
4.
sumblinker
2: már tizenpár éve is ilyen volt.
3.
3.
TrishtanAG
#1: A Nintendo Directen volt egy 15 másodperc gameplay róla, ami alapján tök ugyanúgy néz ki, mint eredetileg,csak HD-ban.
2.
2.
Extol
Ez a Miki Egér rohadtul MI szagú, még szerencse hogy csak négy ujj van a kezén
1.
1.
crytek
Remélem a THQ-tól még sok sok sok régi cím remasteredjét/remake-ét kapjuk.. de persze az új részeket se vetjük meg :)

Itt a kérdés mennyire nyúlnak hozzá grafikailag ,mert ebből a trailerből a bejelentésen kivül semmi se derült ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...