Játékon belüli ajándékkal kérnek elnézést a Last Epoch fejlesztői

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 23.
  • Hír
Link másolása
A játék indulása nem problémamentes, a szerverek összeomlottak a nagy érdeklődés miatt. A stúdió ajándékkal próbálja vigasztalni a nem túl boldog közösséget.

A hack-and-slash akció RPG február 21-én, közel 5 év korai hozzáférés után végre megjelent végleges formájában is. A játékosok azonban nem maradéktalanul boldogok, úgy tűnik ugyanis, hogy az online mód nem igazán működik.

A problémát érzékelte a fejlesztőcsapat, az Eleventh Hour Games is és egy Autumnal Wrap elnevezésű köpennyel kedveskednek mindenkinek, aki megvásárolta a játékot. Alapvetően az offline mód probléma mentesen működik, azonban az offline karakterekkel nem lehet online játszani.

Judd Cobler a játék rendezője Redditen reagált az eseményekre. Azt írja, hogy a megjelenés utáni 20 percben 150 ezer játékos próbált meg egyszerre csatlakozni a szerverekhez, amelyek feladták a szolgálatot, ráadásul olyan módon, amire korábban nem számítottak, ezért tart szokatlanul hosszú ideig a megoldás. Egyelőre ők sem tudnak mást javasolni, mint az offline módot.

A játékot körülvevő érdeklődést jól mutatja, hogy jelenleg a harmadik legjobban fogyó játék Steamen, a Helldivers 2 és a Counter-Strike 2 mögött. Azonban a problémáknak is megvan a hatása, a főként pozitív értékelések mellett egyre nagyobb teret kapnak a negatívak is.

2.
2.
gegory
Én is nyomtam a Necroval egy kicsit és a Diablo 4 után felüdülés (szerintem aki csalódott a D4-ben az ott kötött ki mint én) csak hiányolom a több pusztítható tereptárgyat de összességében nem egy rossz darab.
1.
1.
Ganzer
Próbálgatom ezt a cuccot is offline-ban, az eleje unalmas de lvl 5-től már ki van oldva néhàny funkció/skill, így már látom a potenciált benne, jó kis játék lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...