Már a nyáron érkezhet a digitális Xbox Series X

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 24.
  • Pletyka
Link másolása
Lemez olvasó nélkül, fehér színben ráadásul a jelenlegi Series X-nél alacsonyabb áron érkezhet, akár már júniusban az új Xbox, legalábbis egyesek ezt állítják.

Már tavaly egy pereskedésnek köszönhetően kiszivárogtak olyan dokumentumok, amelyek egy generáció közi frissítést engedtek feltételezni. A múlt héten pedig bejelentették, hogy majd hardverfronton is lesz bejelenteni valójuk.

Február közepén Sarah Bond még arról beszélt, hogy hardverfronton majd csak év végén várhatunk fejleményeket, az eXputer szerzője szerint azonban már a nyáron érkezhet az új konzol. eXta1s arról ír a portálon, hogy a Microsoft június, július környékén tervezi piacra dobni a teljesen digitális, fehér Xbox-ot – írja a portál belsős felvételekre hivatkozva.

A pletykált konzol frissített hűtőrendszert, új Nexus kártyát is fog kapni, ráadásul akár 50-100 dollárral alacsonyabb lehet az ára a jelenlegi Series X-nél. A téma érzékenységére hivatkozva képeket nem osztott meg az eXputer.

6.
6.
crytek
#2: Valamiből nekik is élni kell. Mondjuk akkor lehetne valami látszat pl a bejelemtkezés részt igazán megcsinálhatnák végre
5.
5.
Doomsayer
#4: Nálam is van és csak azt tudom mondani, mint a reklámban:

"Megváltoztatta az életem" - Doomsayer
4.
4.
Ooorky
#3: /off nálam van mellette sponsorblock is, így youtube teljesen reklámmentes.
3.
3.
Doomsayer
#2: Van egy ilyen böngésző addon, hogy ublock origin. Azt add hozzá.
2.
2.
Sz0ty1
csak nálam takarják ki a reklámok a hasznos tartalom 3/4-ét? qrva idegesítő! el lehet ezt tüntetni valahogy?
1.
1.
Doomsayer
Mi kommentelők (nagyrészt) szoktuk szeretni a lemezes játékokat (is), de tényleg most már sokkal kevesebben vannak azok, akik lemezeznek és a többség digitálisan vásárol. A legdurvább megdönthetetlen ok, amit utoljára hallottam erről, hogy "ki a tök fog odamenni állandóan cserélgetni a lemezt?". Szóval ja, így gondolkodnak - én meg hallgatom ezeket könnyes szemmel, akinek a teste attól izmosodott ki fullra, hogy mindig odamentem a Switch-hez kicserélni benne a kazettát 2023-ban is :)

Nekem az Xbox-ból is megmarad a bakelit lemezes verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...