2026-ban érkezik a Harry Potter sorozat

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 24.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. vezetője megerősítette, hogy dolgoznak a projekten és már a történetek szerzőjével, J.K. Rowlinggal is tárgyaltak. Várhatóan 2026-ban érkezik majd a sorozat HBO Max-ra.

A Warner Bros. nem akarja elengedni a franchise kezét, a Hogwarts Legacy sikere után már bejelentették, hogy terveznek újabb játékokat és egy sorozatot is. David Zaslav a Warner Bros. 2023 utolsó negyedéves pénzügyi jelentésével kapcsolatos beszélgetésen ezt újra megerősítette és további részleteket is elárult a sorozattal kapcsolatban.

Elmondta, hogy pár hete Londonban tárgyaltak J.K. Rowlinggal és csapatával. “Mindenki nagyon örült, hogy újraindítjuk a franchise-t, nem is lehetnénk izgatottabbak az előttünk álló dolgok miatt” – tette hozzá Zaslav.

A sorozat 2026-ban érkezik a tervek szerint HBO Max-ra, 7 évadot terveznek, minden évad egy könyvet fog feldolgozni. A Warner Bros. legutóbbi Harry Potter film-projektje, a Legendás állatok és megfigyelésük nem volt osztatlan siker.

Az eredetileg 5 filmből csak három valósult meg, a bevétel is csüggesztő volt, ráadásul Johnny Depp-től is meg kellett válni. Emellett ott volt Rowling is, aki a transz közösség irányába tett megjegyzéseivel szintén szintén nem segítette a franchise-t.

Azt még nem tudjuk, hogy a készülő sorozat írásáért és rendezéséért ki, vagy kik fognak felelni, de az elmúlt hónapokban a Warner Bros. több jelentkezőt is meghallgatott.

2.
2.
delphijos
#1: Ez egy vélemény. Aki olvasta a könyveket, azok közül a többség azért azon a véleményen van hogy a filmekből nagyon sok minden kimaradt - érthető okokból a formátum miatt. Még akár lehet jó is. A Percy Jackson-ból is csináltak sorozatot, és sokkal közelebb áll a könyvhöz mint a film. És a legfontosabb, hogy ha valakit nem érdekel, nem lesz kötelező. Amit írsz, az megint olyan gondolkodás hogy "én így gondolom, akkor mindenki más is". Sose értettem hogy miért zavar valakit ha van olyan ami NEKI nem kell. Ettől a filmek nem lesznek rosszabbak.
1.
1.
Shao Kahn
Ez most komoly? Nem mondanak le erről a nevetséges ötletről? Annak hogy nincs rá semmi szükség, melyik részét nem értik? A filmek tökéletesek voltak, teljes sikerek. A filmek színészei pedig megismételhetlenek-pótolhatatlanok. Ennyi nem elég Hollywoodnak? SEMMI SZŰKSÉG ERRE A SOROZATRA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...