Távozott a Battlefield sorozatot fejlesztő stúdió vezetője

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 25.
  • Hír
Link másolása
Marcus Lehto otthagyta az EA-t és a Battlefield játékokért felelős Ridgeline Games-t. A döntésről sem ő, sem a cég nem nyilatkozott. Ráadásul nem ő az első, aki a közelmúltban otthagyta a stúdiót.

DANNYonPC nevű X felhasználó vette észre, hogy Marcus Lehto otthagyta az EA-t és minden, Battlefieldre utaló referenciát törölt a közösségi média felületéről. Az egyetlen, ami megerősíti, hogy Lehto valóban távozott az a LinkedIn profilja, ezen kívül sem ő, sem az EA nem kommentálta az eseményeket.

A gyanús csend, valamint az, hogy nincs álláshirdetés a Ridgeline Games, illetve az EA oldalán sem alapján az Insider Gaming felveti annak a lehetőségét, hogy nem csak Lehto távozott, hanem a teljes stúdiót bezárják.

A Ridgeline társalapítója és művészeti igazgatója Chris Matthews szintén távozott januárban, hogy csatlakozzon a Destiny mögött álló Bungie stúdióhoz. Januárban még úgy tűnt, hogy az EA gőzerővel dolgozik az új Battlefield játékon, most azonban úgy tűnik, hogy nem minden teljesen kerek a stúdió háza táján.

12.
12.
sasncore
#6: crytek: Ennyi jár az előfizetéshez
11.
11.
Grabowsky30+
Sikerült még egy jó szériát kivégeznie a kampós orrú, nyakkendős parasztoknak! Gratulálok remélem gyógyszert vesznek a pulykapénzből!
10.
10.
delphijos
#9: Magyarázhatod,de egy 20 órás single FPS, mai grafikával a BÜDÖS ÉLETBE nem térülne meg, mert annyival egyszerűen nem vennék meg többen.
9.
9.
crytek
#8: Itt egy fpsről van szó ami nem réteg cím. Az alan wake 2 az. Az alan wake 2 t a réteg mivolta után maga a kiadó és felkaroló tette taccsra mégjobban azzal hogy se steam se lemez... Ez kb olyan hogy sikeres akarok lenni távolugrásban és éveken keresztül buvárkodok majd mikor ugrani kéne nagyot jajgatok hogy hát ez van ennyit tudok..

Az hogy én előfizetésbe játszom semmit nem ferdít el, maximum a te fejedben.
Egy cím ha sikeres az akkor is az marad ha én game passba tolom. Ha egy cím sikeres akkor is sikeres ha nem tolom a game passba.Nem én határozom meg a piacot továbbra sem..Ha meg valami szar akkor bárhova teszik szar lesz
8.
8.
delphijos
#6: Ebben semmi gyalázás nem volt. Csak arra céloztam, hogy lehet hogy neked GP-ben, bundle-ban bejönne egy ilyen cím, de ez sose térülne meg.Nem kell a paranoia, nem mindenki rögtön az "anyádat szidja", de azért még szóvá lehet tenni ha el vagy rugaszkodva a realitástól. Igenis igaz rád az hogy mivel így szerzed be a játékokat, totál elferdíti azt hogy mi az ami "sikeres". Mármint anyagilag. Alan Wake2. Talán a legjobb cím 2023-ban. Nezd meg mennyi fogyott.
7.
7.
csoki0619
#6: 20 órás fps game-et erős sztorival, rengeteg minőségi átvezetővel, változatos gameplay-el senki sem fog neked csinálni, egész egyszerűen azért mert nem éri meg. Plusz az FPS egy elég monoton műfaj, abból az 5-6 óra pörgős akció bőven elég, egy 20-30 órás non-stop lövöldözés már unalmas lenne, és fárasztó.
6.
6.
crytek
#5: Persze persze... A bácsi szédül?

Hány only single cím sikeres? Rengeteg.. jó játékot kell készíteni és láss csodát veszik majd.
Tudom megint nagyot akartál gyalázni rajtam ,de ennek semmi köze a game passhoz..
Egy játék ha jó veszik. Egy game nem attól jó vagy nem attól lesz jó hogy én hol tolom majd..
5.
5.
delphijos
#3: "Nem szart kell csinálni és megtérül minden"

Persze, persze.... Az hogy késöbb jönne esetleg GP-be, vagy bundle-ba és te ingyen játszanál vele, de nem ez a "megtérülés".
4.
4.
Low Noise
Na akkor talán a Sony-tól jön majd egy Single player FPS. Akár meg is vehetnék a Battlefield nevet, ha az EA nem tervez vele.

"Chris Matthews szintén távozott januárban, hogy csatlakozzon a Destiny mögött álló Bungie stúdióhoz"
3.
3.
crytek
#2: Nem szart kell csinálni és megtérül minden..
Crysis az 2 végigjátszással se volt meg 10 óra :)
Crysis, Warhead, Crsysis 3 ezek max 5 órás cuccok. Crysis 2 volt hosszabb de az se volt 10 távolról sem talán 7-8
2.
2.
delphijos
#1: 15-20 órás kampány ? Ugye csak viccelsz…. Egy Crysis volt durván 10 óra. Ma egy 20 órás single FPS olyan grafikával amit nem szarozna le mindenki annyi időbe és pénzbe kerülne, hogy sose térülne meg.
1.
1.
crytek
De jó volna végre vagy ezektől vagy a codosoktól egy olyan cím ami nem 4 órás...De király lenne hogy 15-20 órás tömény pörgés és akciózás menne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...