David Vonderhaar és az istálló esete

  • Írta: osan
  • 2024. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
David Vonderhaar tavaly hagyta el a Treyarch csapatát 19 év után egy még be nem jelentett projektért. Úgy tűnik, hogy nemsokára bejelenti azt a bizonyos projektet, legalábbis a hihetetlenül rejtélyes istálló erre is utalhat.

19 évet töltött el a Treyarch-nál, ez idő alatt úgy ismerhettük meg David Vonderhaart mint az egyik leghíresebb és legemlékezetesebb Call of Duty fejlesztőt. Tavaly otthagyta a fejlesztőstúdiót annak érdekében, hogy egy még be nem jelentett projekten dolgozzon.

Ugyan a projektről még mindig nem tudni semmit, de több mint valószínű, hogy ez a közeljövőben meg fog változni. X-en megosztott egy linket, ami egy istálló videójára visz minket. A 20 másodpercenként újrainduló videóban szinte nem történik semmi – napszakok szerint azért változik -, az istálló ajtaja résnyire van nyitva, a szellő néha-néha meglegyinti a fűszálakat ahogy a tetőn található szélkakast is.

Az biztos, hogy hipnotikus nézni és várni arra, hogy valami történjen, de ezen kívül egyelőre nem árult el többet a legendás fejlesztő.

1.
1.
Sz0ty1
Sziasztok! Ez nem istálló, hanem pajta!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...