Csak nyáron csaphatunk le a Dungeons of Hinterbergre

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 26.
  • Csúszás
Link másolása
Az osztrák Alpokban játszódó akció-RPG és közösségi szimulátor hibriddel már biztosan nem játszhatunk idén tavasszal. A Microbird csapata szólt, hogy csak nyáron fedezhetjük fel a hófödte hegyek kazamatáinak varázslatát.

A Dungeons of Hinterberg ígéretes hibrid: alapjáraton igazi közösségi élményt ad, melyben Hinterberg faluját járhatjuk be, elbeszélgethetünk a helyiekkel, mulatozhatunk és barátkozhatunk. A lakók új trükkökre taníthatják hősünket, érdemes tehát a bizalmukra férkőzni, hiszen 25 környékbeli kazamatát kell bejárnunk szörnyeket ölve és varázslatokat elsütve - innentől már igazi akció-RPG-vel van dolgunk. Nem véletlen, hogy a hely rengeteg kalandort vonz.

Nem elég csak harcolni, és nem elég csak a jó felszerelés. A kijutáshoz számos rejtvényt is meg kell oldanunk, mindezek mellé pedig pazar rajzfilmes grafika társul. Korábban úgy volt, hogy a Microbirds csapata tavaszra végez a munkálatokkal, ám ez nem így lett, szükségük van némi extra fejlesztési időre a tökéletesítéshez.

Ezek alapján csak nyáron kerül a boltokba a Dungeons of Hinterberg PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, ám kapásból bekerül a Game Pass kínálatába is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...