Bejelentették a Pokémon Legends: Z-A-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az új Pokémon-játékból csak egy cinematic trailert láthattunk, azonban árulkodó lehet, hogy 2025-ben fog megjelenni globálisan Nintendo Switch-re, nem kizárt, hogy a rebesgetett új konzol nyitócímei közt is szerepelni fog.

A Nemzetközi Pokémon Nap alkalmából megtartott rövid bemutatón keresztül értesülhettek a rajongók, hogy milyen új tartalmak és játékok várnak a franchise-ra a közeljövőben, és ezek közül kiemelkedik a videó végén is látható Pokémon Legends: Z-A. A játékban Lumiose City újraalkotásán lesz a hangsúly, mivel egy új várostervezési direktíva értelmében a helynek egyszerre kell az emberek és a Pokémonok számára is otthonosnak lennie.

A játékról az alább is látható előzetesen és az igen csak szűkszavú szinopszison kívül mást nem tudtunk meg, és bár ez frusztráló lehet egyeseknek, valójában érthető, hisz a játék majd csak 2025-ben jelenik meg Nintendo Switch-re. A Game Freak kiemelte, hogy a megjelenés globális premier is lesz egyben.

A 2025-ös megjelenés azért is érdekes, mert a legutóbbi híresztelések szerint leghamarabb jövő márciusban várható a Nintendo Switch utódja. Ha tényleg akkor jelenik meg az új konzol, akkor a Pokémon Legends: Z-A valószínűleg a belső fejlesztésű nyitócímek egyike lesz.

1.
1.
delphijos
Haragszom hogy még mindig ez a trehány banda fejleszti, csak mert Pokemon és így is veszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...