A harcról szól a Rise of the Ronin új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 27.
  • Videó
Link másolása
A Team Ninja játéka kevesebb mint egy hónap múlva jelenik majd meg, most pedig egy új előzetest kapott. Az előzőben a játék világát ismerhettük meg, most pedig a harc részleteibe nyerünk betekintést.

A márciusi megjelenésre készülve a Sony új előzetes adott ki a Bakumatsu időszakban játszódó akció-kaland játékhoz, a Rise of the Roninhoz. A Combat Vignette alcímet viselő videóban ezúttal a harc kerül a figyelem középpontjába, és a látottak alapján egy nyílt világú Nioh-szerű játékot kapunk. Kérdés persze, hogy mennyire is lesz hasonló a Team Ninja souslike játékaihoz.

A harc alapvetően karddal és lándzsával történik majd, viszont a korszaknak megfelelően bajonettes puskák és revolverek is arzenálunk részét képezik, hogy az olyan extra darabokról, mint a grapling hook vagy egy primitív lángszóró, már ne is beszéljünk. Ami viszont a videó alapján nem csak látványos, de igen csak fontos is lesz, az a különböző fegyverek és harcmodorok kombinálása lesz.

A Rise of the Roning 2024. március 22-én jelenik majd meg, kizárólag PlayStation 5-re. Kérdés, hogy a Sony új tervei szerint ebből is érkezik majd a jövőben PC-s port, azonban ez egyáltalán nem lenne meglepő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...