Megvan az EA Sports F1 24 megjelenés dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Még technikailag a tavasszal megjelenik az egyik legfontosabb autóverseny játékfeldolgozásának legújabb darabja, természetesen az előrendelőknek kicsivel kevesebbet kell majd várniuk.

Az új brand alatt szépen lassan érkeznek az EA sportjáték-szériái, a változatosság kedvéért valamilyen csapatban űzhető labdajáték helyett most a motorsportok szerelmeseinek van egy jó hírünk: hivatalosan is bejelentették az EA Sports F1 24 megjelenés dátumát! A száguldó cirkusz videójátékos megfelelőjének legújabb darabja május 31-én érkezik.

Természetesen az előrendelők számára több okot is kínál az EA, hogy ne csak látatlanból fizessék ki a játék vételárát, de még a Champion Edition felárát is letegyék az asztalra. Aki április 24. előtt adja le a rendelést, azoknak elérhetővé válnak a McLaren, a Williams, az Alpine és a Haas 2024-es egyenruhái, illetve az F1 23 Time Trial módjában a McLaren és az Alpine idei egyenruhái. Április 24 után új bónuszok lesznek elérhetők, viszont időponttól függetlenül játékon belüli valutát, VIP Podium Passt, új csapatikonokat és három napnyi korai hozzáférést is kapunk majd.

Az EA szokásához híven az EA Sports F1 24 a megjelenés napjától elérhető lesz az EA Play keretein belül. A Champion Edition előrendelőit leszámítva a játék május 31-én válik játszhatóvá PC-n, Xbox Series X/S-n és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...