Áprilisban jön a TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 2012-es Nickelodeon sorozat alapján készült 2017-es játéktermi alkotás áprilisban az előző és jelen generációs gépekre és PC-re is megjelenik, mindenhol 4 fős co-op élményt kínálva.

A Tini Nindzsa Teknőcök rajongóinak van egy remek hírünk: április 23-án lényegében mindenre megjelenik a TMNT Arcade: Wrath of the Mutants, ráadásul baráti, 30 dolláros áron. A játékot eredetileg 2017-ben adták ki még játéktermi gépekre a Raw Thrills fejlesztésében, ezt egészítik ki most új pályákkal és főellenségekkel.

Az új tartalmak mellett a játék megőriz pár dolgot az eredetiből, sőt a sorozatból is. Egyrészt 4 fős co-op mókáról van szó, másrészt a sorozatban hallható eredeti szinkronhangok fogják megszólaltatni a teknőcöket. Mivel az eredeti fejlesztők dolgoznak a játékon ezúttal is, és lényegében már egy kész cím kibővítéséről és modernizálásról van szó, ezért a GameMill Entertainment mint kiadó jelenléte talán nem akkora vörös zászló, mint amekkorát a tavalyi két játékuk, a The Walking Dead: Destinies és a Skull Island: Rise of Kong indokolna.

A trailer alapján a játék igenis hozni fogja majd a sorozat hangulatát, így reménykedhetünk egy minőségi alkotásban. A TMNT Arcade: Wrath of the Mutants április 23-án jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStaion 5-re és Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...