Traileren az I Saw The TV Glow

  • Írta: osan
  • 2024. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb különleges alkotással jelentkezik az A24 filmstúdió, ezúttal Jane Schoenbrun rendezésével egy kisvárosba látogatunk el, ahol a valóság látszata kezd megtörni hála egy késő esti TV-műsornak.

Míg régebben – és igazából sokszor napjainkban is – a sztárok, esetleg a rendezők vagy írok vonzottak tömegeket a mozikba, addig mostanra ezt egy filmstúdiónak, az A24-nek is sikerült elérnie. Különleges látványvilágot, egyedi hangulatot és szemléletmódot ígérnek és valósítanak is meg, ahogy azt tették legutóbb az Érdekvédelmi terület esetében is.

Most kedvcsináló videót kaptunk az I Saw The TV Glow-ról, mely során a tinédzser Owent fogjuk követni, aki a kertvárosi életen próbálja magát átverekedni, miközben osztálytársai egy különös TV-műsort mutatnak neki. Egy vízió egy természetfeletti világról a miénk alatt:

Ugyan a trailer végén a „coming soon” feliratot láthatjuk, de az A24 stúdió megerősítette, hogy május 3-án érkezik a film a mozikba. Azt sajnos nem tudni, hogy ez a magyar mozikra is érvényes-e.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...