Két verziója volt a Tomb Raider Remastered játékoknak

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Steam és az Epic Games két különböző játékot kapott, a fejlesztőktől. A hibát orvosolták, azonban nincs teljes egyetértés arról, hogy valóban a megfelelő kiadást módosították-e.

Az Aspyr, a játék mögött álló fejlesztőcsapat megerősítette, hogy a Tomb Raider 1-3 Remastered két különböző verzióban jelent meg. A játék 2024 február 13-án vált elérhetővé és szűk két héttel a megjelenés után már az Eurogamer beszámolt róla, hogy vannak eltérések a Steamen és az Epic Gamesen elérhető kiadás között. A különbségeket Small Mediapack nevű felhasználó egy X-posztban csokorba szedte.

Az Epic Games verziója több pózt kínált a fotó módhoz, jobb minőségű grafikák és animációk voltak egyes helyeken és a hóesés is realisztikusabb volt. Sokak meglepetésére ezt a verziót minősítette az Aspyr befejezetlennek és frissítette a Steamen elérhető kiadásra.

A Steamen közzétett posztban kiemelték, hogy a másik verzióban olyan fejlesztés alatt álló elemek voltak, amelyek nem reprezentálták a végső minőségről alkotott elképzelésüket. Ami csak további zavarodottságot okozott a játékosok között, akik közül sokan nem értették, hogy miért a vizuálisan jobb játékot frissítették.

Jó hír viszont, hogy ugyanebben a posztban megemlítették a fejlesztők, hogy már dolgoznak az első jelentős frissítésen, ami várhatóan a következő hetekben fog megjelenni. A Tomb Raider 1-3 Remastered február 13-án jelent meg az eredeti trilógia frissített verziójaként PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

3.
3.
crytek
#2: Szerintem teljesen mindegy mi hol jobb. Ne legyen 20 féle laucher és nem lesz ilyen gond. Erről a ms ms store részlege is tudna mesélni
2.
2.
xanatos0911
#1: Oke, de az Epicen megjelent verzio volt a jobb.
1.
1.
crytek
"Mert neked nem mindegy hogy hol játszod?" Milliomodik bizonyíték hogy nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...