Dragonkin: The Banished - újra eljön a sárkányok kora

  • Írta: szlav
  • 2024. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A héten tartott Nacon Connect alkalmával egy vadiúj ARPG-ről is lehullott a lepel. A Warhammer: Chaosbane fejlesztőitől érkezik a Dragonkin: The Banished névre hallgató vadiúj cím.

Sejtelmesen indul a Dragonkin: The Banished bemutatkozó előzetese, ám a bő egyperces trailer a végén mutat egy keveset a valódi játékmenetből is. Az eredeti fantasy világban játszódó, sötét hangulatú cím egy klasszikus értelembe vett ARPG lesz, vagyis az Eko Software nem tévelyedik messze a kaptafától, lévén a Warhammer: Chaosbane is hasonló húrokat pengetett, nem kevés sikerrel.

Az egyedül, de akár négy főig terjedő csapatban is játszható kalandban természetesen nagy hangsúlyt kapnak majd a világba visszatérő, kihaltnak hitt sárkányok, két kiadós mészárlás közt pedig hazatérhetünk majd a saját városunkba, amelyet uralkodóként a kedvünk szerint fejleszthetünk és alakíthatunk át.

A Dragonkin: The Banished várhatóan jövő februárban jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

4.
4.
Perseus84
#3: A TR 1-3 Steames-Epickes cikke alatt bebizonyította hogy hlandzsál össze vissza. Vagy a cikket nem olvasta el vagy nem érti szegény a lényeget és ha belekötsz eltereli a témát. Nagy gondok vannak vele sajnos
3.
3.
Doomsayer
#1: Erről jut eszembe, mi lett veled és a rezident gonosz 2-vel? Mert ugye bemutattad magad, mint egy horror kedvelő és rajongó játékost, de amikor nekiültél minden idők egyik legjobb túlélőhorror játékának, amit régen is és most is sokan a valaha volt legjobbnak tartanak, akkor valamit zokogtál az inventory-val kapcsolatban és látványosan lövésed nem volt, mit kell csinálni. ... Na nem mint ha fontos lenne, csak kérdezem, ha már stílus kritikákról beszélgetsz.
2.
2.
Chdz
#1: Az előző játékuk se volt körökre osztott, akkor se hinnéd el, ha előtted lenne.
1.
1.
crytek
ÁÁÁ ez csak valami kamu lehet hogy nem körökre osztott... majd elhiszem ha már játszom. Nem létezik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...