Kicsit sem emlékeztet az elődjeire a Delta Force: Hawk Ops

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 3.
  • Videó
Link másolása
Ha valaki arra várt, hogy a régi Delta Force-élmény visszatér a Hawk Opsban, csalódni fog. Az ingyenes multis címként újjáéledő IP inkább az aktuális Call of Dutyval mutat hasonlóságot, ami nem feltétlen baj. Itt az új trailer.

Tavaly augusztusban örömmel számoltunk be róla, hogy hosszú évtizedes tetszhalott állapotból feltámad a Delta Force-sorozat, amit egy free-to-play háborús lövöldeként képzelt el a jogokat birtokló Tencent PC-n, konzolokon és mobilokon. Akkor a Level Infinite és a TiMi Studio Group megígérte, hogy megőrzik az eredeti Delta Force-játékok "autentikus esszenciáját", miközben a közeljövő izével frissítik fel a receptet.

Nos, az utóbbi talán túl jól sikerült, hiszen a legújabb gameplay előzetes szerint a Hawk Ops köszönőviszonyban sincs a régi játékokkal. A játékmenet, az animációk és a tempó leginkább a Call of Dutyhoz hasonlít, semmint a korábbi taktikus Delta Force-okhoz. Ezek alapján pedig felesleges Delta Force-nak hívni a játékot, persze ettől még szórakoztató lehet.

A videó egyébként a Zero Dam térképről rántja le a leplet jó sok akcióval fűszerezve.

1.
1.
Kamukaze
Mikor DELTA FORCE néven adnak ki egy ilyen %/=%!+"%!/=%!+" valamit, akkor tényleg megérett a játékipar a pusztulásra!!!!!!!444!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...