Áprilisban lép ki a korai hozzáférésből a Pathfinder: Gallowspire Survivors

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Vampire Survivors által ihletett Pathfinder: Gallowspire Survivors már majdnem kész van, a BKOM csapata szólt, hogy április elején érkezik a túlélőjáték végleges verziója. Az 1.0-ás frissítés egy nagy adag tartalommal jön.

A népszerű Pathfinder univerzumában játszódó anyag egy vérbeli roguelite túlélőjáték, amely eddig korai hozzáférésű címként létezett a Steamen, amely hűen követte a Vampire Survivors által lefektetett alapokat - talán túlságosan is.

A játékosok három hősosztály egyikének bőrébe bújhatnak - harcosok, rugók és varázslók lehetünk, miközben a címben szereplő Gallowspire toronyban haladhatunk egyre fentebb. Több mint 67 különböző képességet és 36 talentet vethetünk be, hogy minél tovább jussunk - a stílushoz remekül illik az asztali Pathfinder RPG-rendszere. A végleges változat 16 szintet és több mint 30 küldetést tartalmaz majd, ráadásul a tornyot 3 egyedi biomával vértezik fel.

Az 1.0-ás frissítés emellett már Steam Deck-kompatibilitást és Hyper-módot is magával hoz. A dátummal még adósak vagyunk: a Pathfinder: Gallowspire Survivors április 4-én lép ki a korai hozzáférésből PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...