Mi vár ránk a hivatalos Mario-napon?

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egy ismert szivárogtató, Pyoro szerint nem készül üres kézzel a Nintendo a nemzetközi Mario-napra. Március 10-én friss információk várhatóak a Paper Mario remake-jéről és a Luigi’s Mansion 2 HD-ről.

A jelek szerint még bő egy év van hátra az új Nintendo-konzol megjelenéséig, így nagy eséllyel a Nintendo minőségi játékokkal készül a Switch hattyúdalára. Két fontosabb first party címről is tudunk már: az egyik a Paper Mario: The Thousand-Year Door, a másik, a Luigi's Mansion 2 HD. Úgy tűnik, hamarosan mindkettőről hallani fogunk.

Március 10-én lesz a Mario-nap, és az ismert szivárogtató, Pyoro az X-en árulta el, hogy a Nintendo friss látnivalókat és részleteket közöl majd a fent említett játékokról. Az nem tudni, hogy egy külön Nintendo Directet szán-e a vállalat nekik, vagy csak szimplán egy új előzetesnek örülhetünk. Addig tekintsünk pletykaként a feltételezésre.

Sem a Paper Mario remake-je, sem a Luigi's Mansion 2 remastere sem rendelkezik megjelenési dátummal, annyi biztos, hogy valamikor idén számíthatunk rájuk. Remélhetőleg március 10-én már konkrét premierdátummal is szolgálhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...