Áprilisban jelenik meg a Sker Ritual

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Maid of Sker hordamódra kihegyezett mellékága április közepén végre kilép a korai hozzáférésből, és ezzel együtt a jelenlegi generációs konzolokra is elérhető lesz. A Sker Ritual négyfős kooperatív élményre fókuszál.

A Sker Ritual érdekes szerzet. Köszönőviszonyban sincs a fejlesztők korábbi játékával, a Maid of Skerrel, azon kívül, hogy ugyanabban a világban játszódik és ismerős karaktereket vonultat fel. A játékmenet merően másabb, akciódúsabb, lévén hullámokban érkező és folyamatosan erősödő rémségeket kell elintéznünk változatos eszközökkel - egyedül vagy három társunkkal vállvetve.

A kooperatív shooter először 2022 októberében látta meg a napvilágot korai hozzáférésben a Steamen, ám a végleges verzió 2024. április 18-án landol PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön, majd valamikor később Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut.

Lesz itt minden: természetfeletti erőkkel rendelkező elit rémségek, steampunk fegyverek, cserélhető maszkok és sztorialapú feladatok olyan írók tollából, akik korábban a Battlefield 1-en és Total War: Rome II-n is dolgoztak.

Az ellenségek megölése után egyfajta csodákra tehetsz szert: véletlenszerűen kaphatsz új bővíthető képességeket, amely a lövöldözést, a közelharcot, a gránátokat vagy a gyógyulást buffolhatja. A HUD ötödik slotja viszont egy Ultimate kunsztnak van fenntartva, amit csak ritkán süthetsz el. Valamiben hiányt szenvedsz? Semmi gond: a Nevető Rendőrnél bevásárolhatsz lőszerből, vagy egyedi fejlesztésekre tehetsz szert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...