A Meta a hónap végéig megszünteti az Oculus-fiókokat

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 5.
  • Hír
Link másolása
Minden adatot elveszíthet, aki nem hoz létre Meta-felhasználót március 29-ig, derült ki egy emailből, amit az Oculus eszköz tulajdonosok kaptak meg a napokban.

A The Verge szúrta ki, hogy a hónap végén megszűnnek az Oculus-fiókok ráadásul, aki addig nem menti át az adatait egy Meta-felhasználóval, az elveszíti az összes adatot. Köztük a játékokat és az azon belüli vásárlásokat is.

Az Oculus-felhasználókat 2020-ban kezdték el kivezetni a forgalomból, amikor az új játékosoknak már a Facebook-profiljukat kellett regisztrálni. 2022-től kezdve érkezett opcióként a Meta-felhasználó, azok számára, akik nem akarták a Facebookot összekötni az Oculus Quest eszközzel.

Idén január óta pedig már nem is engedi be a cég az Oculus-felhasználókhoz tartozó hitelesítő adatokkal a felhasználókat, aki pedig eddig még nem regisztrált Meta-fiókot, az most a hónap végéig még megteheti.

A The Verge kiemeli, hogy olyan felhasználók is megkapták a felszólítást, akik már korábban regisztráltak Meta-felhasználót, azonban nem tudták elérni a vállalatot kérdéseikkel, így nem derült ki, hogy csak valami hiba folytán kapták-e meg ők is az emailt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...