Nemsokára visszatérhet a MultiVersus

  • Írta: osan
  • 2024. március 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Ebben az évben tervezik megjelentetni teljes formájában a MultiVersust, és úgy látszik, hogy ezt nemsokára hivatalos dátummal is bejelentik, legalábbis erre enged következtetni a játék X-fiókjának legújabb bejegyzése.

Még 2022 júliusában próbálhattuk ki a játékot béta formájában, és ugyan akkor már a második szezon is megérkezett az online free-to-play szórakozáshoz, de tudtuk, hogy valamikor még el kell köszönnünk tőle a teljes megjelenésig.

A Warner Bros. saját Smash Bros-játéka, melyben a DC Comics, a Looney Tunes, a Cartoon Network, a Game of Thrones, a Tom és Jerry, a Gremlins, a Rick és Morty és a Szuper haver karaktereivel eshetünk egymásnak úgy látszik, nemsokára visszatér, legalábbis egy X-posztból ez derül ki:

Mikrofon próba, teszt, teszt, 1, 2, ,3” – olvasható a bejegyzésben. A hírhez még hozzátartozik az is, hogy az ausztrál McDonald’s honlapján nemrég jelezték, hogy a közeljövőben várható egy MultiVersus promóció is - Magyarországon ez jelenleg is fut! 

A játék hivatalos honlapján egyelőre csak az látszik, hogy „2024 elején visszatér”, azonban ez a jelek szerint pontos dátummá fog változni a közeljövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...