A jövő héten érkezik a Cutting Edge kiegészítő a Helldivers 2-höz

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 7.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy a kezdeti nehézségek elhárultak az Helldivers 2 elől, itt az ideje friss tartalmakkal ellátni az Arrowhead kooperatív akciójátékát. Új páncélok, fegyverek és öltözékek érkeznek a Cutting Edge névre keresztelt új Warbondban.

A kezdeti szerverproblémák megsínylették a Helldivers 2 váratlan sikerét, ám az Arrowhead tervei lassan kezdenek beindulni. A közelmúltban mechekkel egészült ki a repertoár a legújabb patch-csel pedig tüzes tornádókkal és meteorzáporokkal bővült a bolygók klímája.

Március 14-én érkezik a Cutting Edge névre keresztelt új Warbond, amely három új "kísérleti" páncélszettet ad a játékhoz, mindegyik más módon játszik az elektromossággal, míg a három új elsődleges fegyver is hasonlóan sokkoló tulajdonságokkal bír. A LAS-16 Sickle egy lézerpuska, amely rövid sorozatokkal tüzel, nem igényel újratöltést, viszont túlmelegedhet. Az SG-8P Punisher Plazma egy sörétes puska plazmatöltényekkel. Az ARC-12 Blitzer pedig villámokat ereget magából.

Kapunk egy új kábítógránátot G-23 Stunt néven, valamint egy LAS-7 Dagger pisztolyt. A felhozatalt három új köpeny, játékoskártya és további hangulatjelek erősítik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...