Bejelentették az Outward második részét

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatást kap a Nine Dots Studio nyitott világú akció-RPG-je, amely az ígéretek szerint minden tekintetben felülmúlja elődjét. A világot sokkal élőbbnek érezzük majd, de a karakterfejlesztés és a harcrendszer is kifinomultabb lesz.

A Nine Dots Studio elég szép sikereket ért el az Outward első részével, hiszen több mint 1,3 millió példány talált gazdára belőle. A folytatás minden szempontból javítja a játékélményt, a világot minden eddiginél élőbbnek érezzük majd. Számtalan, nem harcba torkolló találkozással, napszakváltakozással és szezonális időjárási viszonyokkal kápráztat el bennünket.

Szinte minden hatás befolyásolja az NPC-k viselkedését, nem mindegy, milyen pillanatban futunk beléjük - ezek a találkozások pedig megrendítő, mélyebb történethez vezetnek. A karakteralkotást és fejlesztést is továbbfejlesztették, hősünk megjelenését aprólékosan testreszabhatjuk, vadonatúj képességfa vár ránk, és a skillek megnyitásához átlátható feladatlista tartozik.

Ami pedig a harcot illeti, bizony szükség volt változásokra, sokkal kifinomultabb összecsapások várak ránk javított reakciókészséggel, és végre két fegyvert is forgathatunk majd egyszerre. A szerepjátékot helyi osztott képernyős és online kooperatív móddal is felvértezik. Megjelenési dátumunk még nincs, az viszont biztos, hogy az Outward 2 PC-re és konzolokra fut be valamikor a jövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...